Optic Media Assendelft | biedplaats | 8881

Optic Media (Assendelft)

Lid sinds 12 mrt. 2010
Assendelft
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Aanbouw en Opbouw
  • Ontwerp en interieur
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamOptic Media
KvK nummer
Over het bedrijf
Optic Media | 3D visualisaties & webdesign

Optic Media is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor professionele 3D visualisaties op gebied van vastgoed, architectuur en productvisualisatie. Door de grote passie voor architectuur en 3D is Optic Media altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen om zo het best mogelijke product voor u neer te kunnen zetten.

Wij zijn ons ervan bewust dat een goede 3D visualisatie (artist impression) van uw ideeën een steeds belangrijkere factor wordt binnen de vastgoedsector. Door onze ervaring bij architectenbureaus hebben wij gemerkt dat klanten (projectontwikkelaars, potentiële kopers enz.) steeds meer waarde hechten aan het inzicht dat een 3D visualisatie hen kan geven. En natuurlijk hebben zij gelijk, want wat geeft nou een beter inzicht in de kwaliteit van uw ideeën en ontwerpen dan een goede artist impressie!
Optic Media
Contactpersoon J. Heynens
AdresKilschans 9
Postcode1566XC
PlaatsAssendelft
Mail deze vakman http://www.opticmedia.nl
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in