Woodcure Paintworks Oss | biedplaats | 8513

Woodcure Paintworks (Oss)

Lid sinds 24 feb. 2010
Oss
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Schilder en afwerking
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamWoodcure Paintworks
KvK nummer
Over het bedrijf
Is uw huis aan schilderonderhoud toe en zoekt u een schilder die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan ?
Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan ,waarin alle gebruikte materialen en werkzaamheden beschreven staan ,zodat er geen twijfel bestaat over de te volgen werkwijze en de toe te passen materialen. Deze bestaan uiteraard alleen uit professionele materialen ,die reeds meermalen beproefd zijn en zich al jaren bewezen hebben in de praktijk.
Toch zijn deze heel concurrerend qua prijs/kwaliteit verhoudingen hebben dezelfde duurzaamheid als de grote merken als bv. Sikkens of Sigma.
In deze dure tijd is dat toch mooi meegenomen . Samen met de winterschilderkorting van 25 euro per man per dag en de 6% BTW-tarief i.p.v. 19% ,voor huizen ouder dan 2 jaar met een WOONbestemming , is dat samen een hele interessante besparing en hiermee hebt u de materiaalkosten al grotendeels betaald.
De winterkorting is echter alleen van toepassing in de winterperiode van 21 oktober tot 21 maart . Hierna geldt weer het normale uurtarief zonder de winterkorting.
Voor binnenwerkzaamheden zijn er ook diverse mogelijkheden in texwerken die erg prijsgunstig zijn ,maar toch van uitstekende kwaliteit en een hele goede dekking.
Buitenschilderwerk kan door daarvoor speciaal ontwikkelde materialen ook in de winter gewoon doorgang vinden . Evenals houtrotsanering ,wat ook onder bepaalde omstandigheden mogelijk is bij temperaturen vanaf 0 graden.
Houtrotsanering
Het saneren oftewel het beheersen van en voorkomen van houtrot is een specialisatie waarvoor uw vakman bij Woodcure Paintworks is opgeleid door Repair Care te Waalwijk. Volledige houtrotreparaties of deelvervangingen zorgen voor herstel en verbetering van gezond houtwerk. Daarmee bespaart u op de kosten voor nieuwe kozijnen en glas .
Bij houtrot is het van belang dat dat de oorzaak van de houtrot wordt aangepakt en niet alleen het gevolg.
Houtrot ontstaat door een samenloop van 4 factoren:
Deze zijn een voedingsbodem(hout) ,zuurstof, vochtigheid hoger dan 20 % en een temperatuur tussen +/_ 5 en 40 graden Celcius .
Alleen de vochtigheid van het hout kunnen we beïnvloeden door op de juiste manier onderhoud aan het schilderwerk te plegen.
In andere gevallen heeft de vochttoetreding een bouwkundige oorzaak ,b.v. slechte kitvoegen ,foute detaillering ,een lekkage of slecht voegwerk. Voor info bel: 06-42740835 of via e-mail:
info@woodcure-paintworks.nl
Woodcure Paintworks
Contactpersoon Peter Lohstroh
AdresOude Litherweg 28
Postcode5346RT
PlaatsOss
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in