Netbouwbedrijf Haarlem | biedplaats | 7265

Netbouwbedrijf (Haarlem)

Lid sinds 14 jan. 2010
Haarlem
Referenties 6 - 91% tevreden
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Metselen en voegen
  • Schilder en afwerking
  • Stucen
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamNetbouwbedrijf
KvK nummer
Over het bedrijf
Weg met VOCHT.
Wie kent niet het muffe, onbehaaglijke en ongezonde binnenklimaat, dat wordt veroorzaakt door vochtige muren in oude gebouwen?
Afbrokkelend pleisterwerk, zoutuitbloei?ngen, afbladderende verflagen en schimmelvorming zijn meestal het gevolg van een jarenlang proces van vochtinfiltratie. Het vocht in muren kan soms opstijgen tot een hoogte van 150 cm.
Het verschijnsel manifesteert zich meestal bij traditioneel metselwerk dat in rechtstreeks contact staat met de grond, maar ook bij breuksteenmetselwerk.
Als men deze schade enkel met een nieuw laagje pleister behandeld, blijft men opgezadeld met een ongezond leefklimaat en andere nadelen, zoals opnieuw verwering van metselwerk.

Er bestaan verschillende vormen van technieken om muren tegen optrekkend vocht te behandelen. Allen hebben ze hun voor- en nadelen en sommige zijn ronduit af te raden.

Een correcte behandeling tegen optrekkend vocht bestaat uit twee delen:
? Het opstijgen van water in de muur stoppen door het vormen van een chemische vochtwerende laag
? Het verwijderen van vochtige en zoutbelaste pleisters en het aanbrengen van een geschikte muurafwerking die de doorgang van restvocht en zouten naar het muuroppervlak moet verhinderen.

Netbouwbedrijf heeft ruime ervaring in het snel, eenvoudig en doeltreffend behandelen van optrekkend vocht met aandacht voor gezondheid en milieu. Het product werd getest en goedgekeurd door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor de Bouwnijverheid en werd geklasseerd als “heel efficiënt”.

Meer weten: Bel Netbouwbedrijf tel: 06-42179383 of mail naar netbouwbedrijf@gmail.com
Netbouwbedrijf
Contactpersoon J.Krijger
AdresVlielandhof 37
Postcode2036KM
PlaatsHaarlem
Mail deze vakman http://www.netbouwbedrijf.nl
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in