R&M wanden&plafonds Rockanje | biedplaats | 4883

R&M wanden&plafonds (Rockanje)

Lid sinds 20 sep. 2009
Rockanje
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Aanbouw en Opbouw
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamR&M wanden&plafonds
KvK nummer
Over het bedrijf
25 jaar ervaring in ons bedrijf.

R&M bouw groep is een jong bedrijf [opgericht 1994] dat zich richt op maatwerkoplossingen van uw woning /bedrijfspand. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor een perfecte uitvoering, maar eerst een duidelijk en helder gratis advies geven. We streven ernaar de klant optimaal te bedienen tegen een marktconforme prijs. Met een combinatie van uitgebreide kennis, ervaring, discipline en up-to-date materieel kunnen we aan alle vragen van onze klanten voldoen. Met het maatwerk leveren we ook kwaliteit. Zo houden we tevreden opdrachtgevers die bij ons terugkomen. Een greep uit het assortiment met een van te voren afgesproken prijs ziet u hieronder:
onderhoud en verbouwen bij bedrijven en bij particulieren; verbouwingen; uitbreiding van woningen; klachtenonderhoud; mutatieonderhoud; renovatie; woningverbetering; schilderwerk; keukenaanpassingen; toiletaanpassingen; aanpassingen van elektra; loodgieterwerk; dakwerk; laminaat leggen; kastenmaatwerk
Ons motto is: wie het kleine niet eert is het andere niet waard. Dus kunt u ons ook inschakelen voor kleinere werkzaamheden zoals het ophangen van een lamp e.d.
Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod.
Wanneer U bouw- en/of verbouwplannen heeft, neem gerust contact op. Ook tijdens de voorbereidingsfase is R&M Bouwbedrijf een gedegen bouwpartner. Wij komen desgewenst ook ‘s avonds langs.
Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers
R&M wanden&plafonds is gespecialiseerd in het leveren en monteren van verschillende typen scheidingswanden en plafonds.
R&M wanden&plafonds
Contactpersoon R van Derlinden
AdresRondeweiweg 16
Postcode3235CN
PlaatsRockanje
Mail deze vakman http://rmbouwgroep.nl
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in