Tegelwerken Midden Brabant Tilburg | biedplaats | 27080

Tegelwerken Midden Brabant (Tilburg)

Lid sinds 26 nov. 2013
Tilburg
profielstatus 87% compleet
Categorie├źn
  • Aanbouw en Opbouw
  • Badkamer en toilet
  • Klussen algemeen
  • Tegels zetten
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamTegelwerken Midden Brabant
KvK nummer56077548
Over het bedrijf
Tegelwerken Midden Brabant is een jong en dynamisch bedrijf waar vakmanschap voorop staat. Ons vakgebied is zeer uitgebreid. Zodat U bij ons terecht kunt voor alle werkzaamheden die te maken hebben met tegelwerk zoals: Het maken van exclusieve badkamers, Traditioneel werk, Verwerken van natuursteen binnen en buiten, Zwembaden, Restauratiewerken.
Ook leveren van alle benodigde materialen. Alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan ons vak kunnen in overleg ook door ons worden uitgevoerd. Tevens verzorgen wij ook complete projectbegeleiding voor zowel Particulier als Zakelijk.

U kunt ons telefonisch en via de mail bereiken en wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken, dit kan zowel overdag als in de avonduren. De afspraak en een eventuele offerte is geheel vrijblijvend.
Tegelwerken Midden Brabant
Contactpersoon Eric Huijbregts
AdresJ F Vlekkeweg 10 20
Postcode5026RJ
PlaatsTilburg
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in