WIDÉBO INSTALLATIES Dongen | biedplaats | 2686

WIDÉBO INSTALLATIES (Dongen)

Lid sinds 26 apr. 2009
Dongen
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Badkamer en toilet
  • CV, water en gas
  • Daken en dakgoten
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamWIDÉBO INSTALLATIES
KvK nummer
Over het bedrijf
WIDÉBO Installaties is een erkend gas en watertechnisch installatiebedrijf, en gespecialiseerd op het gebied van Riolering, Gas- en waterleidingen, Dak- en Zinkwerken, Centrale Verwarming, Sanitair, Service en Onderhoud.

Onze Opdrachtgevers: zijn Bouwbedrijven en Particulieren.

Naast het leveren van nieuwe producten en het realiseren van complete projecten is WIDÉBO Installaties ook sterk in ondersteunende diensten voor collega installateurs.

WIDÉBO Installaties legt gasleidingen aan volgens de Praktijkrichtlijnen Gasinstallaties NPR 3378 en NEN 2757, verder leggen ze drinkwaterleidingen aan volgens de Vewin werkbladen en de NEN 1006. Alle dakdekkerswerkzaamheden worden verricht volgens de NEN 6050 (brandveilig werken.


Voor het vervangen van de cv ketel en warmwater toestel kunt U ook bij ons terecht. Wij zijn Itho en Bosch dealer. Bij de aanschaf van een cv installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste cv ketel en kunt u een keuze maken uit een grote collectie (design)radiatoren en convectoren en/of kiezen voor vloerverwarming.

Als u informatie of advies wilt, of heeft u bouw of verbouw plannen???. Bel of mailt u dan gerust, want wij staan graag voor u klaar.

WIDÉBO INSTALLATIES
Wilhelminastraat 75 unit 4
5104GB Dongen
TEL: 06-46087090
Fax: 0162-850642
info@widebo.nl
WIDÉBO INSTALLATIES
Contactpersoon William de Bont
AdresWilhelminastraat 75 unit 4
Postcode5104GB
PlaatsDongen
Mail deze vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in