T. de Bont Dakbedekkingen Helmond | biedplaats | 24660

T. de Bont Dakbedekkingen (Helmond)

Lid sinds 24 mrt. 2013
Helmond
profielstatus 87% compleet
Categorie├źn
  • Aanbouw en Opbouw
  • Daken en dakgoten
  • Dakkapellen en dakramen
  • Isoleren
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamT. de Bont Dakbedekkingen
KvK nummer
Over het bedrijf
Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van dakwerken. Aangezien wij pas begonnen zijn met het opstarten van een eigen bedrijf zijn wij nu op zoek naar klanten die van onze diensten gebruik willen maken. Omdat ook Uw bedrijf een VIP-behandeling waard is, levert de Bont dakbedekkingen alleen maar vakwerk. Na ruim 17 jaar ervaring in de branche en gewerkt te hebben als erkend leermeester in het vak staan wij nu als de Bont dakbedekkingen garant voor een hoge kwaliteit en optimale service. De ongeschreven regels zoals betrouwbaarheid, goede communicatie en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Of dit nu gaat om het verhelpen van een simpele lekkage, de uitvoering van een compleet renovatieproject maar ook het onderhoud van de daken.

Wij garanderen dat Uw ervaring met de Bont dakbedekkingen als zeer prettig zal worden bevonden. Dit als het gaat om secuur te werk gaan, vakmanschap en natuurlijk het eindresultaat
T. de Bont Dakbedekkingen
Contactpersoon Tino de Bont
AdresDe Middenloop 89
Postcode5704JB
PlaatsHelmond
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in