Klusbedrijf Renopartner Waddinxveen Waddinxveen | biedplaats | 24168

Klusbedrijf Renopartner Waddinxveen (Waddinxveen)

Lid sinds 23 feb. 2013
Waddinxveen
profielstatus 87% compleet
Categorieën
  • Aanbouw en Opbouw
  • Badkamer en toilet
  • Klussen algemeen
  • Metselen en voegen
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamKlusbedrijf Renopartner Waddinxveen
KvK nummer24398114
Over het bedrijf
Renopartner klus- en renovatiebedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende klus- en of renovatiewerkzaamheden met betrekking tot uw woning en/of bedrijf. Wij voeren ook werkzaamheden uit voor instellingen en Verenigingen van Eigenaren.

Wij werken met een vast team van specialisten. Ieder zijn eigen vakgebied. Wij zijn hierdoor in staat om grote renovatie’s en/of verbouwingen in een relatief korte periode te realiseren.

Een gedegen advies is één van onze sterke punten. Vaak komen klanten met een probleem waar ze zelf niet uitkomen. We gaan dan, samen met de klant, een oplossing uitwerken. Met veel aandacht voor het probleem én een stukje creativiteit komen we er altijd wel uit.

Uiteraard beschikken wij over al het benodigde professionele gereedschap om elke opdracht uit te voeren. De garantie bij ons gaat verder dan de deur, want bij mogelijke problemen kunt u altijd op ons terugvallen. We zijn veel onderweg, maar kunnen toch een snelle service leveren. Er is altijd wel tijd om een dringend probleem op te lossen.
Klusbedrijf Renopartner Waddinxveen
Contactpersoon Erik-Jan van Schoondrager
AdresZuidkade 77
Postcode2741JD
PlaatsWaddinxveen
Mail deze vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in