Tuinexpres Heerlen | biedplaats | 11618

Tuinexpres (Heerlen)

Lid sinds 17 aug. 2010
Heerlen
profielstatus 87% compleet
Categorie├źn
  • Aanbouw en Opbouw
  • Schilder en afwerking
  • Schoonmaak
  • Stucen
  • Tuin
Wil je contact opnemen met deze vakman?
Wanneer deze vakman zich heeft ingeschreven in het vakgebied waarin jij je klus plaatst, krijgt hij hiervan bericht. Hij heeft hiermee de mogelijkheid te reageren en jou een aanbieding te doen. Ook andere vakmensen ontvangen bericht van jouw klus, waardoor je meerdere reacties kunt verwachten. Wil je dit niet, stuur de vakman dan een direct bericht via zijn e-mailadres op de Contact tab.
Plaats gratis je klus voor deze vakman
Zakelijke gegevens
BedrijfsnaamTuinexpres
KvK nummer
Over het bedrijf
De Tuinexpres hoveniers,-schoonmaak,- en klussenbedrijf verzorgt voor u de complete schoonmaak van uw thuis en tuin van aanleg tot onderhoud zoals: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven en instellingen in alle soorten en maten van een gezellige stadstuin tot statige hacienda.
Wij voeren alle werkzaamheden nauwkeurig uit : eenmalig, wekelijks of in een andere regelmaat.

Onze team doet al u klussen in en om het huis. Wij verzorgen ook complete renovatie's van appartementen en woonhuizen. Het renoveren van badkamers, keukens, vloeren- laminaat leggen, tegelzetten, timmerwerk, bestrating,schutting, stucadoorswerk, behangen, plafonds, wanden, metselwerk zijn bij ons in goede handen.

In uw tuin: onkruid verwijderen, grasmaaien, bladeren verwijderen, opritten, snoei/zaag werkzaamheden bomen, verwijder omgevallen boom, vijvers, vlonders van hout,kunststof en buitenparket, bestratingen, beplantingen, ophogen van uw tuin, sproeisystemen, tuinverlichting, schuttingen, zwembadonderhoud, snoeien van de hagen
In uw thuis: volledige schoonmaak binnen en buiten, reiniging van ramen en deuren, afstoffen, stofzuigen, ontsmetting, dweilen.
Tuinexpres
Contactpersoon Mirjam Enghy
AdresGruttostraat 2
Postcode6414CV
PlaatsHeerlen
Mail deze vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in