Skil Masters 2899-MD accuboor-schroefmachine
Accuboor-schroefmachine
Skil Masters 2899 MD
NIEUW!
Accuboor-schroefmachine Modelnr. 2899
Bent u vakman en wilt u deze accuboor-schroefmachine gratis ontvangen?

Dat kan! Biedplaats.nl is een online platform waar particuliere opdrachtgevers een opdracht plaatsen, die ze zelf niet kunnen of willen uitvoeren.
Dit varieert van kleine klusjes als een lamp ophangen of de tuin onkruidvrij maken tot complete renovaties of nieuw- en aanbouw opdrachten.

Op dit moment is de actie verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe aanbiedingen!

Ga naar de pagina voor meer informatie

 • Ik wil profiteren
 • Skil Masters 2899 MD - foto 1Skil Masters 2899 MD - foto 2Skil Masters 2899 MD - foto 3Skil Masters 2899 MD - foto 4Skil Masters 2899 MD - foto 5Skil Masters 2899 MD - foto 6
  Omschrijving

  Skil Masters: Pro Tools voor Pro gebruikers
  Skil Masters voorziet met een uitgebreid assortiment professionele elektrische gereedschappen in de behoeften van de professionele gebruiker: robuuste, functionele gereedschappen die een eenvoudige en doeltreffende bediening koppelen aan een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Het verhaal van Skil Masters gaat terug tot 1924, toen de legendarische Skilsaw - de eerste professionele cirkelzaag ter wereld - is ontwikkeld. Skil Masters: Pro Tools voor Pro gebruikers!

  Skil 2899 MD: de ideale accuboormachine voor de meer geavanceerde klussen
  De Skil 2899 MD accuboormachine is extreem krachtig dankzij de 18 V accu, hiermee kunnen de zwaarste boor- en schroeftoepassingen verricht worden in diverse materiaalsoorten. De uitgebreide koppelinstellingen, 24 voor schroeven en 1 extra voor boren, garanderen nauwkeurigheid. Verder ben je verzekerd van een lange looptijd dankzij de twee meegeleverde 2.0Ah Lithium-Ion accu’s die ook, middels Electronic Cell Protection (ECP), beschermd worden tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over schade bij gebruik: de robuuste behuizing biedt voldoende bescherming.

  Handige kenmerken die zorgen voor de optimale klusbeleving
  Een erg handig kenmerk van de Skil 2899 MD accuboormachine is het LED-licht voor verlichting van het werkbereik op donkere plaatsen. Er wordt een handige bithouder meegeleverd voor aan de boormachine zodat een schroefbit altijd voorhanden is! De boormachine is erg comfortabel in gebruik door het ergonomische ontwerp, voorzien van softgrip. Hoe zwaar en professioneel de werkomstandigheden ook zijn, met deze accuboormachine weet je zeker dat je het karwei tot een goed einde brengt!

  Reviews

  Klik hier voor meer informatie over de Skil Masters 2899 MD accuboormachine.

  Ga naar de Skil Masters website