Vervangen 2 zinken dakgoten (circa 19 m totaal) in Utrecht Utrecht | biedplaats | 82229

Vervangen 2 zinken dakgoten (circa 19 m totaal) in Utrecht Utrecht

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsUtrecht
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieDakgoten en afwatering
Geactiveerd op14 jun. 2019
Uitgebreide beschrijvingOpdracht betreft het vervangen van twee zinken goten van circa 8,5 meter x 40 cm (bodem) en 10,5 meter x 30 cm (bodem). De goten bevinden zich op een hoogte van respectievelijk circa 3,5 en 3,0 meter. Tevens dient één zinken hemelwaterafvoer (100x0,80mm) te worden vervangen. Overige HWA’s kunnen behouden blijven.

Het betreft losse goten op een (bestaande) gootbodem, dus het zink dient van een zware kwaliteit te zijn: bijvoorbeeld 1,10 mm Rheinzink of een gelijkwaardig product (in overleg). Zetwerk dwars op de wals-richting. Dus geen 3 of 6 meterstukken i.v.m. te grote werking.

De werklocatie bevindt zich in Utrecht. Vrij parkeren pal naast de werklocatie is mogelijk. Uitvoering van het werk in overleg in juli of begin augustus 2019.

Hebt u interesse, laat u dat dan weten. Als u een prijsindictie kunt geven, is dat prettig voor het maken van een voorselectie. Uiteraard kan daarna het werk worden bekeken en de details besproken voor het maken van een definitieve offerte.

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in