Stopcontacten aanleggen/verplaatsen Arnhem | biedplaats | 81337

Stopcontacten aanleggen/verplaatsen Arnhem

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsArnhem
Formaat van aanbiedingPer uur
Materiaal geleverd doorOpdrachtgever
CategorieElektra aanleggen
Geactiveerd op30 mrt. 2018
Uitgebreide beschrijvingHallo,

Ik ben op zoek naar iemand die in ieder geval 2 extra stopcontacten kan plaatsen in mijn slpkmr, zodat ik daar daarna een vloer in kan gaan leggen en 2 garderobekasten in elkaar kan zetten en inrichten (dit kan nu niet omdat die voor de oude stopcontacten zouden komen te staan en er stroom nodig is elders in de slpkmr bij het bed)

De 2 stopcontacten zitten beiden 1m hoog en zouden beiden een aantal meters verplaatst “moeten” worden. (of vanaf slechts 1 vd 2 stopcontacten zouden verderop 2 nieuwe stopcontacten aangelegd kunnen worden?) Bij beide stopcontacten zit op 30cm hoogte in ieder geval al zo’n met-blauw-kunstof afgewerkt voorgeboord gat (waar de stroom naar doorgelust kan worden)
Het betreft een sociale huurwoning, dus het zou fijn zijn als de oude stopcontacten wel ook in tact blijven.

Ben eergisteren verhuisd en heb op dit moment geen klushulp van buitenaf die dit zou kunnen. Verder heb ik een uitkering (chronisch ziek) dus geen ruim budget. Dus... 20 euro per uur is te veel voor mij.

Verder is er in de woonkamer nog een stopcontact dat ik simpelweg naar beneden verplaatst zou zien (ook hier zit al zo’n voorgeboord gat op 30cm vd grond)
Tenslotte is er nog het aanleggen van een nieuw stopcontact in de woonkamer op een tussenwand waarvan ik niet weet of en zo ja hoe dat technisch gezien mogelijk is (op die wand zit nu geen bestaand stopcontact... doortrekken vans een verder weg gelegen stroompunt?)

Geen idee of ik via deze site iemand kan vinden die dit kan, en of het uit laten voeren van al deze klussen in een keer financieel te behappen is voor mij, maar met 2 extra stroompunten in de slpkmr zou ik in ieder geval al erg geholpen zijn. Dan kan ik daar een vloer leggen en kasten opzetten en inrichten. (niet langer tussen en uit opgestapelde dozen leven haha.

Misschien goed om te weten ivm de elektraklussen:
Er ligt nog geen ondervloer en vloerbedekking in de woning (elektra langs de plint laten lopen, daarna de vloer leggen..?), maar stucloper (laten bezorgen en zelf gelegd), zodat er in ieder geval wat op de koude betonvloer ligt de komende tijd totdat de gewenste stroompunten aangelegd zijn.

Aanwezig gereedschap: Black&Decker en Makita accuschroefboormachines, Bosch boorhamermachine.
Niet aanwezig: sleuvenfrees, gatenzaag (voor stopcontacten) en verdere benodigde materialen (spanningzoeker, detector, stroomdraden, pvc buizen, etc. etc.)

Het betreft een 3-kamer flat in Arnhem (buurt van het distributie centrum TNT-post, bedrijventerrein Westervoortsedijk), 4-hoog, met lift.

U kunt mij mailen op jennifer_europe@hotmail.com. Dan kan ik u een pdf-file met de uitgebreide oproep, een plattegrond vd woning (met daarop de bestaande en gewenste situatie ingetekend) en foto’s vd ruimtes en bestaande stopcontacten mailen.

Het zou heel fijn zijn als iemand me (op weg) kan helpen ????

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in