impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. Amsterdam | biedplaats | 81111

Impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. Amsterdam

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsAmsterdam
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieReinigen en impregneren
Geactiveerd op11 jan. 2018
Uitgebreide beschrijvingbuitenmuur is niet goed geimpregneerd. er komt vocht naar binnen vanachter de bevestiging van het balkon buiten aan de binnenmuur, zie ook de foto van het balkon. hierdoor schade aan de keukenmuur binnen. vochtprobleem in de keuken. dit uit zich door zouten die uit de muur komen. ziet eruit als schimmel, maar is het niet. graag kundig vakmanschap die de buitenmuur kunnen inpregneren of in ieder geval ervoor kunnen zorgen dat er geen vocht meer van buiten naar binnenkomt.
de binnenmuur helemaal afbicken en mooi maken met een laklaag of iets anders zodat deze muur zo "onbewerkt dat hij eruit ziet" gewoon kan zijn in de keuken. we bedoelen dan zo'n oude muur zonder stuclaag, maar die wel gewoon droog is en waar geen zouten meer uitkomen.
impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. foto 1impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. foto 2impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. foto 3impregneren buitenmuur, herstelwerk binnenmuur, binnenmuur netjes afwerken. foto 4

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in