Lekkage dakgoot Almere | biedplaats | 80620

Lekkage dakgoot Almere

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsAlmere
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorIn overleg
CategorieDakgoten en afwatering
Geactiveerd op1 aug. 2017
Uitgebreide beschrijvingIk heb lekkage in mijn huis. Ik heb al enige tijd een aanbouw en precies bij de aanhechting is er een lek.
Nu heb ik een buurman die veel troep in zijn goot had (inmiddels op mijn verzoek weggehaald), en mijn vermoeden is dat de oorzaak daar ligt, omdat de goot na regen helemaal vol blijft met water (overigens van vele woningen in mijn rij). De goot loopt niet recht waardoor al het regenwater tegen mijn nieuwe gevel stroomt, en vermoedelijk in mijn muur loopt (of hoe zeg je dat..?) Nu beweert mijn buurman dat het ligt aan de loodlappen die bij mijn aanbouw 'horen'. Hij zag ineens gaten in het lood!(heel vreemd dat er ineens na zoveel tijd ineens gaten zitten en ik nog niet eerder lekkage heb gehad, enkel nu die goot van buurman zo vol troep lag (ik heb foto's)
Nu wil de verzekering een oorzaak weten voordat zij kunnen handelen en vergoeden. Belangrijk is ook wie er verantwoordelijk is, is de lekkage inderdaad door de vervuilde goot gekomen of ligt het aan mijn loodlappen?
Graag wil ik u daarvoor inschakelen.

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in