Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter Amsterdam | biedplaats | 79379

Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter Amsterdam

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsAmsterdam
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieTimmerwerken algemeen
Geactiveerd op9 jan. 2017
Uitgebreide beschrijvingTbv een grote renovatie aan de blokverwarmingsleidingen in ons flatgebouw zijn in twee vetrekken in mijn appartement de horizontale koven, waar de leidingen doorheen lopen, gesloopt. Deze dienen nu hersteld te worden.
Vertrek 1: afmeting koven bij benadering: boven het raam ca 3,5m x 0,40m x 0,40m en aansluitend 1,5m x 0,40m x 0,40m. Wit gelamineerd spaanplaat, met tork geschroefd.
Vertrek 2: afmeting koof bij benadering: 3m x 0,40m x 0,40m en aansluitend 0,70m x 0,40m x 0,40m. Wit gelamineerd spaanplaat. Bij het sloopwerk van deze koven zijn de latten langs het raam en de vensterbank ook losgekomen. Deze dienen vervangen te worden. Zie foto's van de koven als voorbeeld (spotjes op de foto hoeven niet teruggeplaatst) en de foto's van de vertrekken voor de totale beeldvorming.
Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 1Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 2Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 3Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 4Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 5Vervangen horizontale koven in twee vertrekken, ca 8,5 strekkende meter foto 6

Uitgevoerd

Gemiddelde Score
8,32
Beoordeling
Meedenken
Kwaliteit
Flexibiliteit
Vriendelijkheid
Afspraken nakomen
Prijs-kwaliteitsverhouding
Beschrijving
SV Techniek heeft snel gereageerd op de plaatsing en ook direct konden wij heldere afspraken maken. Na inspectie en overleg kon de vakman ook meteen aan de slag. Met het resultaat zijn wij heel blij: er is netjes en vakkundig gewerkt, en het uiteindelijke resultaat is mooier dan de oude situatie! Communicatie is ook prettig verlopen, zowel met het kantoor als met de vakman zelf, via app en telefoon. Wij houden hier een heel goed gevoel aan over!
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in