Vervangen 1 meter waterleiding van 12mm naar 22mm in meterkast. Harderwijk | biedplaats | 77309

Vervangen 1 meter waterleiding van 12mm naar 22mm in meterkast. Harderwijk

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsHarderwijk
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieWaterleidingen-afvoer
Geactiveerd op28 mrt. 2016
Uitgebreide beschrijvingIn de meterkast is de dikte van de leiding direct na de meter 12mm. Die leiding moet naar 22mm en aangesloten woprden op de bestaande 22mm leiding die naar de CV toe gaat. Op de oude leiding komen nog 4 stuks 12mm aftakkingen uit die dus ook op de nieuwe 22mm leiding moet komen. De totale lenge van de te vervangen leiding in de meterkast is nog plm. 1 meter. Liefst ook nog een CV bijvulpunt erop plaatsen.
Vervangen 1 meter waterleiding van 12mm naar 22mm in meterkast. foto 1Vervangen 1 meter waterleiding van 12mm naar 22mm in meterkast. foto 2

Uitgevoerd

Gemiddelde Score
8,32
Beoordeling
Meedenken
Kwaliteit
Flexibiliteit
Vriendelijkheid
Afspraken nakomen
Prijs-kwaliteitsverhouding
Beschrijving
De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Satish was keurig op tijd en ging direct vakkundig aan de slag. Een tegenvaller was dat de boiler van verwarmingsketel geen waterdruk meer leverde. De ketel bleek erg krap afgesteld te zijn waardoor evt. slijpresten in de watertoevoer is komen te zitten. Het sterke punt van Satish is dat hij een doorzetter is en niet eerder wegging dan dat alles ook weer 100% werkte. Van ons een dikke pluim hiervoor. Dut geeft een stuk vertrouwen waardoor we een volgende klus weer graag bij hem neerleggen.
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in