beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken Amsterdam | biedplaats | 76874

Beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken Amsterdam

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsAmsterdam
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorIn overleg
CategorieSchilder en afwerking algemeen
Geactiveerd op23 feb. 2016
Uitgebreide beschrijvingBijna 2 jaar oude nieuwbouwwoning in Amsterdam Noord, de traptreden van beneden naar bovenverdieping en zolderverdieping is met een grondverf opgeleverd. Nu na 2 zomers zijn de trappen wel uitgewerkt denk ik en zitten er enkele bredere naden, vooral bij de overgangen van zijkant trap / muur. Graag zien wij de beide trappen helemaal afgekit worden en vervolgens goed afgelakt.
Het gaat om een gesloten trap, en een open trap waarbij de onderzijde ook geschilderd moet worden , de balustrades, het afkitten van naden bij de overgang van trap naar muur en het afkitten van alle andere naden in het trappenhuis. De trappen zijn opgeleverd met grondverf, maar zullen nu eerst ligt moeten worden geschuurd, afgenomen en ontvet worden waarna ze moeten worden voorzien van een nieuwe grondlaag. De balustrades hoeven niet opnieuw gegrond te worden. Tevens zullen de doppen waar de bevestiging van de trappen achter zit ook opgevuld moeten worden, zodat de zijpanelen ook gelijk zijn. Waarna de trap het beste dan twee keer zal moeten worden afgelakt in een witte RAL9010 kleur. Werkt u met schuren met een schuurmachine welke beschikt over een stofzuiger met stof zak , zodat we de schadelijke stoffen die vrijkomen niet inademen en deze ook niet door de rest van u woning dwarrelen ? Hoe lang denkt u bezig te zijn met de werkzaamheden ? Welke vakman wil de beide trappen netjes in mat-hoogglansverf afleveren?
Ik heb overigens al wel 5 liter Sikkens Rubol BL Satura (RAL 9010) gehaald.

Graag een totaalprijs inclusief eventuele BTW, zonder prijsopgaaf geen reactie terug.
beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 1beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 2beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 3beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 4beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 5beneden- en boven(zolder)trap afkitten en aflakken foto 6

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in