Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank Enschede | biedplaats | 76377

Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank Enschede

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsEnschede
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieMeubel stoffering
Geactiveerd op2 dec. 2015
Uitgebreide beschrijvingIk wil een kussen van een leren bank (2 1/2 zits, 2 kussens) opnieuw met leer bekleden met een leer van vergelijkbare kleur en kwaliteit als van de rest van de bank. De kleur van het leer is rood - roodbruin, glad oppervlak.
Alleen van het kussen is kwestie is het leer gebarsten en gaat het scheuren bij de diepste barsten. Van de rest van de bank is het leer nog goed.
Het is een kussen van 60x55x10cm. Het binnenwerk van het kussen is nog prima. Het leer kan eenvoudig van het binnenwerk worden gehaald. Over de lange zijde aan de onderkant van het kussen zit een rits. De rits is ook nog goed. De boven- en zijkanten van het kussen zijn van leer, het merendeel van de onderkant is van zwarte stof. (zie ook foto)
Van de bank en het kussen heb ik foto's bijgevoegd. (Ik heb ook dezelfde bank bekleed met zwart leer.) Het betreft het linker kussen. Het kleurverschil is ontstaan na een leerreparatie (dichtplamuren van de leerbarsten met één of ander vaag goedje). De 1e foto is een closeup van het goede kussen. De 3e foto is een closeup van het slechte kussen.
Graag eerst een orde grootte offerte, zodat ik op basis daarvan kan bepalen of ik een herbekleding prijstechnisch de moeite waard vind.
Indien gewenst kan ik daarna wel een stukje van het originele leer opsturen voor de bepaling van de kwaliteit en kleur van het leer.
Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank foto 1Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank foto 2Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank foto 3Opnieuw bekleden van een leren kussen (60x55x10cm) van een leren bank foto 4

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in