aanbouw serre (incl het uitbreken van een stuk gevel, ca 3 m), budget: € 14.000 Appingedam | biedplaats | 72661

Aanbouw serre (incl het uitbreken van een stuk gevel, ca 3 m), budget: € 14.000 Appingedam

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsAppingedam
Formaat van aanbiedingTotaalprijs
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieVeranda en serre
Geactiveerd op12 mrt. 2015
Uitgebreide beschrijvingHet aanbouwen van een serre (3 x 3,5 m). Dit houdt in dat er een stuk gevel uitgebroken moet van ca. 3,5 m om zodoende een open keuken te creëren.
Omschrijving van de werkzaamheden:
Het uitzetten van de uitbouw. ? Het verwijderen van de bestaande bestrating en ter plaatse van de fundering uitgraven. ? Het maken van een bekisting t.b.v. te storten fundering. ? Het leveren en aanbrengen van de folie en wapening en afstandhouders ? Het storten van de betonvloer incl. fundering. ? Betonvloer 12 cm dik. ? Het leveren en aanbrengen van een geïsoleerde betonkantplank onder de kozijnen. ? Het doorzagen van de bestaande spouwmuur daar waar de kozijnen tegen de bestaande gevel komen. ? Het leveren en plaatsen van een schuifpui. Kozijnhout merantie merlan PEFC 67x122 mm komo gip. Deurhout merantie merlas PEFC 56x135 mm komo gip. Hef/schuif beslag GU. Kozijn en deuren, gespoten in ral 9001 met een droge laag dikte van minimaal 100 mu in 2 lagen aangebracht. Excl. Cilinder inclusief gelaagd spouwglas. Kozijn voor vast glas. Kozijnhout merantie merlan PEFC 67x114 mm komo gip. Glaslatten 17x17 mm, onder een neuslat. Kozijn gespoten in ral 9001 met een droge laag dikte van minimaal 100 mu in 2 lagen aangebracht. Hoekstijl 114x114 mm 1 stuks a 2450 mm. inclusief gelaagd spouwglas. ? Het leveren en aanbrengen van een vuren randbalk tegen de bestaande gevel afm 75 x 175 mm gesch. ? Het leveren en aanbrengen van een vuren balklaag 75 x 175 mm gesch. H.o.h 600 mm. ? Het leveren en aanbrengen van underlayment plaat 18 mm over de balklaag. ? Het aanbrengen van een boeirand 25 cm hoog boven de kozijnen langs ? Het leveren en aanbrengen van dakisolatie 60 mm dik en dakbedekking kleur zwart en 1 afvoer aanbrengen. ? Het aanbrengen van een klemprofiel tegen de bestaande gevel.
? het leveren en aanbrengen van vuren plafondschroten 22 x 63 mm aan de binnenzijde tegen de balklaag t.b.v. plafond. ? Het leveren en aanbrengen van gipsplaten 9.5 mm dik en 600 mm breed ( de langskanten zijn rond en blijven in het zicht). ? Het inzagen van de bestaande muur t.b.v. de doorbraak ongeveer 3 m1 breed. ? Het verwijderen van de stenen. ? Het aanbrengen van een staalconstructie t.b.v. de doorbraak en deze brandwerend bekleden 60 min. ? Het verwijderen van het kozijn in de woonkamer naar de uitbouw . ? Het aanwerken van het schuine dak op de nieuwe platdak, tevens de bestaande platdak aanwerken. ? De bestaande goot inkorten en de bestaande kopschot herplaatsen. ? Het leveren en aanbrengen van een plafondplint 9 x 45 mm wit gegrond. ? De bestaande wanden glad stucadoren ( behang klaar). ? Het aanbrengen van een cementdekvloer van 50 mm dik. ? Het leveren en aanbrengen van een vloerplint 12 x 55 mm wit gegrond. ? In de achtergevel van de bijkeuken het bestaande kozijn verwijderen en de muur inzagen zodat het bestaande kozijn uit de keuken kan worden herplaatst. ? Metselwerk verwijderen en de rollaag. ? Kozijn plaatsen en over het kozijn een rollaag aanbrengen en deze te voegen. ? Het afvoeren van al het vrijkomende afval d.m.v. een puincontainer.

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in