Dubbele beglazing Beeklaan 308, Den Haag bennekom | biedplaats | 53741

Dubbele beglazing Beeklaan 308, Den Haag bennekom

Status:
Uitgevoerd
WoonplaatsBennekom
Formaat van aanbiedingPer m2
Materiaal geleverd doorVakman
CategorieGlas zetten algemeen
Geactiveerd op2 sep. 2013
Uitgebreide beschrijvingHet betreft een 1e en 2e etage van een hoekpand met vier (4) kamers met in totaal twaalf (12) gedeelde ramen (inclusief de balkondeuren) op de voorzijden van Beeklaan en Edisonstraat (beschermd stadsgezicht) . Het type ramen op de 1e etage (inclusief balkondeuren) en de 2e etage zijn duidelijk te zien op de foto genomen van de Beeklaan, met goed zichtbaar de balkondeuren en vijf ramen . De zes ramen aan de kant van de Edisonstraat zijn per verdieping vrijwel identiek aan die van de Beeklaan kant, alleen de breedte is verschillend. Het totaalopp. alle ramen + balkondeuren is 25,89 m2. Voor subsidie vereist de gemeente een minimum U waarde van 3,5 en twee extra ventilatietoevoeren .
Aan de achterzijde (Badkamer, keuken) zijn nog 4 gedeelde ramen met totaalopp van 3,4 m2, waarvoor minimaal een U waarde van 1,2 wordt vereist. Hier is een ventilatietoevoer vereist.
NB: Ramen 1e etage zijn bovenaan gebogen. Meerdere oplossingen ?
>> Ik wil graag per email "grove" offertes ontvangen van wat het kost per m2 om alle ramen van de voorgevel te voorzien van dubbelglas en een m2 prijs van de ramen aan de achterzijde, alles volgens de PdF file "Informatie en instructieblad Glasisolatie" van de gemeente Den Haag, Deze grove ramingen maakt het mogelijk een beperkt aantal vakbedrijven te selecteren voor een inspectie ter plekke voor een specifieke offerte.
Dubbele beglazing Beeklaan 308, Den Haag foto 1

Hoe Biedplaats werkt

  • Opdracht plaatsen
  • Professionals reageren
  • Kies je vertrouwde vakman
Plaats gratis je klus
of zoek zelf een vakman in onze bedrijvengids
Wij helpen vakmannen aan klussen: Schrijf je nu in